Hirdetés

Eee PC-rivális az MSI-tól



|

A Wind PC az Intel Atom processzorát használja.

Hirdetés

 

Az MSI bemutatta saját verzióját az UMPC-laptop közötti átmenetek piacán. Ők a Wind PC-t állítják csatasorba, és szeretnék, ha készülékük az Eee PC komoly ellenfele lenne.

 

msi_wind.jpg

 

A 8, vagy 10 inches gép 1024 x 768-as felbontása képes képernyőt, és az Intel Atom névre keresztelt processzorát (korábban Silverthorn) kapta. Alapból 1 GB RAM-mal érkezik, processzorának órejele 1 és 1,6 GHz között mozog, adattárolás szempontjából pedig 2,5 inches merevlemez és SSD-meghajtó választható.

 

A Linux-szal és Windows-zal egyaránt elérhető készülék konfigurációjától függően 300 és 700 font (100 000 - 240 000 forint) közötti áron lesz megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.