Hirdetés

Egyslotos lett a GeForce GTX 750 Ti



|

Az ELSA új kártyája mindössze egyetlen helyet igényel a gépházban.

Hirdetés

A GeForce GTX 750 Ti kétségkívül az egyik legjobb videokártya a maga kategóriájában, azonban az ELSA úgy döntött, még jobbat csinál belőle. Így született meg a GeForce GTX 750 Ti SP, amely egy teljes mértékben egyslotos videokártya. A bravúrt úgy sikerült elérnie a gyártónak, hogy közben még a vezérlő teljesítményét is növelte. 

Hirdetés

Míg a GTX 750 Ti GPU-jának az órajele alapesetben 1020 MHz, addig a jelenlegi modellnél ezt 1045 MHz-re növelték, a jelentősen kisebb hűtőegység ellenére. A 2 GB GDDR5-ös VRAM órajelét a gyári 4,34 GHz-ről 4,4 GHz-re emelték. 

A hűtésről egy nikkelezett réz borda gondoskodik, illetve egy 70 milliméteres ventilátor segít a hőgondokat leküzdeni. Maga a kártya 184 milliméter hosszú, a mini-HDMI mellett két dual-link DVI portja is van. Az ELSA GeForce GTX 750 Ti SP minden energiaigényét kiszolgálja a PCI Express 3.0-ás slot. A kártya már a hónap végén megjelenik, de elsőként csak Japánban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.