Hirdetés

Erőteljes egybegéppel újított a Toshiba



|

Sajnos különálló grafikus vezérlő nem került a mobil Core i7-es processzorral ellátott eszközbe.

Hirdetés

Pénteken a Toshiba bejelentette az első Ivy Bridge-re épülő egybegépét, az egész pontosan Dynabook REGZA PC D732/T9 névre hallgató eszközével a felső kategóriás megoldásra vágyók kegyeire hajt a gyártó. A 23 colos és 1920×1080 pixeles megjelenítővel szerelt eszköz Japánban 210 ezer jenes áron került piacra, amely átszámítva úgy 623 ezer forintnak felel meg.


A borsos árért cserébe különálló grafikus lapkán felül minden került a modellbe: a lelkét egy négymagos Intel Core i7-3610QM (2,3-3,3 GHz, 6 MB cache, HTT) processzor adja, amely mellé 8 GB memóriát, 2 terabájtos merevlemezt, továbbá egy Blu-Ray (BDXL) írót társítottak a mérnökök.


A TV-tunerrel, kártyaolvasóval, Wi-Fi 802.11n vezérlővel, továbbá egy HDMI és négy USB 3.0 porttal is ellátott új Dynabook európai debütálását még nem erősítették vagy cáfolták meg a Toshiba sajtósai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.