Hirdetés

External Hard Drive USB 2.0 500GB



|

Helyhiányban szenvedők számára jelenthet kiváló megoldást a Verbatim külső merevlemeze.

Hirdetés

Valószínűleg a készülék nevén nem sokat gondolkodtak a Verbatimnál, de az External Hard Drive USB 2.0 500GB elnevezés minden fontosabb információt tartalmaz, amit tudnunk kell róla. Az External szó elárulja, hogy külső eszközről van szó, a készülék szép, igényes fémházat kapott tervezőitől, az USB 2.0 kiegészítésből pedig nem nehéz kikövetkeztetni, hogy számítógépünkhöz USB 2.0-ás kapun keresztül kapcsolódik. Mivel „rendes" 3,5 hüvelykes merevlemez található meg benne és ez az USB-n keresztül nem tud felvenni kellő mennyiségű áramot, ezért külső tápegység is jár hozzá.

 

A tesztlaborunkban járt példány - mint azt a neve is mutatja - 500 gigabájtos, ez a család legkisebb tagja. Létezik belőle 640, 750 gigabájt és 1 terabájt kapacitású is. Mivel az ilyen hatalmas tárterülettel ellátott külső merevlemezeket a felhasználók elsősorban adatmentésre használják, a Verbatim egy archiváló alkalmazást is ad a készülékhez. Ez a Nero BackItUp 2 Essentials szoftvere, amelynek a telepítője a merevlemezen található meg, onnan tudjuk gépünkre felinstallálni.

 

 

verbatim_hdd.jpg

 

 

Hatalmas tárterületet nyújt szép, elegáns házban a Verbatim External Hard Drive USB 2.0 500GB külső merevlemeze, mindenkinek ajánljuk, aki egyszerűen szeretné növelni meglévő tárkapacitását.

 

Adatok:

 

  • USB 2.0 csatolófelület
  • Külső tápellátás
  • 500 gigabájtos tárkapacitás
  • Nero BackItUp 2 Essentials

 

 

Értékelés: 

 

Előny: Könnyű csatlakoztathatóság, kellően nagy kapacitás
Hátrány: Nincs rajta FireWire és eSATA csatlakozás

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.