Hirdetés

Futurisztikus PC az asztalban



|

Igazán különleges PC-tuningot mutatott be a Popular Mechanics.

Hirdetés

Az asztali PC-k között relatíve ritka a lenti képen is látható megoldás, de mindenképp ötletes és igen látványos a bútorba épített számítógép ötlete, főként a lenti kivitelezés. A Popular Mechanics által készített tuning számítógép dísze is lehet a lakásnak a maga vízhűtéses rendszerével és egyedileg készített alumínium keretével.

popscidesk.jpg

Dizájnos, vad és elegáns egyszerre


Az asztalba integrált tuningmodell egy XFX 790i Ultra SLI alaplapot, négy gigabájt Kingston HyperX DDR3 memóriát és egy 3 gigahertzes Intel Core 2 Quad processzort - nem - rejt. A gépben megtalálható még két 300 gigabájtos Western Digital Velociraptor merevlemez, egy Palit GeForce GTX 280 grafikus kártya, egy Sony BDU-X10S Blu-ray meghajtó is, valamint egy egyedi Synaptic érintőpad érzékelővel és fényhatással. Az alkatrészeket egy 1000 W-os Antec TruePower Quattro tápegység hajtja meg. A készítés teljes folyamata a Popular Mechanics oldalán megtekinthető.

 

monster-table-630-ddd0509.jpg
A számítógép elrendezése felülről
 

 

A tervezők úgy gondolták, hogy a teljes asztalban körbefutó vízhűtés önmagában nem elég látványos, így összesen még hat kék neoncsövet és hét ventillátort is intergáltak a remekműbe. A bemutatásnál nem árulta el a csapat, hogy összesen mennyibe került a látványgép.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.