Hirdetés

Ha olcsó, de minőségi egérpadot keresel



|

A Roccat Kanga szériája belépőkategóriás megoldást jelent a gamereknek szóló egérpadok világában.

Hirdetés

Egy asztali PC-hez vagy gamereknek szánt laptophoz sosem árt egy jó egérpad, főleg akkor, ha azon egy játékosoknak szóló egérrel szeretnénk játszani. 

Hirdetés

A Roccat legújabb sorozata a Kanga, amely a gamer világban a belépőkategóriát erősíti. Három verzió érhető el belőle, a Kanga Mini, a Kanga és a Kanga XXL. 

Természetesen csúszásmentes, gumírozott alsó borítással rendelkeznek a 2 milliméter vastag egérpadok, amelyek a sebesség és az irányítás terén sem okoznak majd csalódást. 

A Kanga Mini 265 x 210 milliméteres méretekkel rendelkezik, míg a Kanga 320 x 270 milliméteres. A Kanga XXL extra széles, így már 850 x 350 milliméteren terül el. Ennek megfelelően 6,99; 9,99 és 19,99 euróért vihetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.