Hirdetés

Hálózati vezérlő a VisionTek Killer HD 5770-ben



|

A Bigfoot profi játékosok számára fejlesztett hálózati vezérlőjével erősít a Radeon HD 5770.

Hirdetés

A Bigfoot Networks neve nem ismeretlen a profi játékosok előtt: a gyártó már idén jelentkezett Killer nevű hálózati vezérlőjével, amelyet kifejezetten játékos célokra fejlesztettek ki. A gyártó a legújabb hálózati vezérlőjét ezúttal a VisionTek Killer HD 5770-es grafikus kártyára integrálta.

 

A Radeon HD 5770-re egy Bigfoot Killer E2100 NIC került. A videokártya 1 gigabájt GDDR5-ös memóriával rendelkezik, és az AMD 40nm-es Juniper GPU-jára épül. Az NPU (network processing unit) 400 MHz-en dolgozik. Kimenetek tekintetében HDMI, dual-DVI és gigabites ethernet port található a kártyán.

 

A VisionTek ezzel az egyedi kombinációval úgy igyekszik különleges játékélményt adni, hogy egy megfelelő teljesítményű videokártyához egy alacsony válaszidejű, remek pinggel működő hálózati vezérlőt társít, kiváló együttest nyújtva a profi játékosoknak. A kártya ára 200 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.