Hirdetés

Házimozivá alakult a PS3



|

1.1-es Blu-ray Profile, DivX, WMV...

Hirdetés

 

A Blu-ray-lejátszók között igen nagy népszerűségnek örvend a PlayStation 3. A siker tovább nő, hiszen míg a legtöbb lejátszó nem támogatja a Blu-ray Profile 1.1-et, addig a játékkonzolhoz megérkezett a firmware-frissítés, amely ezt lehetővé teszi.

 

ps3divx.jpg

 

A 2.10-es frissítés azonban nem csak ilyen szempontból fejlesztette tovább a PS3-at: mostmár DivX és WMV fájlokat is nézhetünk rajta.

 

A Gizmodo tesztjei alapján az XviD kodeket azonban nem támogatja az új firmware sem, noha azóta már többen is jelezték, hogy náluk működik. Az XviD támogatása azért is fontos kérdés, mert az "otthoni sorozat-és filmgyűjtögetők" legtöbb szerzeménye nem DivX, hanem XviD formátumú.

 

A konzol remek minőségben játssza le a kiválasztott videókat, amelyeket CD-ről vagy DVD-ről is képes kezelni, és azonnal megfelelően méretezni a képernyőre a videó képének arányai és mérete alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.