Hirdetés

Így fest egy halom Ryzen processzor



|

Több kép is kiszivárgott, tálcás kiszerelésben láthatóak az AMD új processzorai.

Hirdetés

Hamarosan elstartolnak az AMD Ryzen processzorai. Addig is újabb szivárgások várhatóak, legutóbb például a tálcás kiszerelésű CPU-k fotói kerültek elő. 

Hirdetés

A csomagolást és a processzorokat megvizsgálva látható, hogy az integrált hűtőbordán ott van a Ryzen márkajelzés, továbbá szériaszámok és egyéb számsorok. 

A feliratok jelzik azt is, hogy a tényleges chipeket a GlobalFoundries Amerikában gyártotta, azonban a végleges összeszerelést már Kínában végezte el. 

A képek között megtekinthető néhány olyan is, amelyen egy mérnöki minta látható, értelemszerűen Ryzen felirat nélkül. 

Az új processzorok a tervek szerint február 28-án indulnak útjukra. Az NVIDIA egy saját rendezvénnyel igyekszik elvonni a figyelmet a riválisáról, amely talán a Vegáról is szót ejt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.