Hirdetés

Intel P965 Express lapkakészlet



|

Az Intel hivatalosan is bejelentette P965 Express névű lapkakészletét

Hirdetés

Az Intel hivatalosan is bejelentette a Core 2 processzort teljes mértékben támogató új, P965 Express névre hallgató lapkakészletét. Az eddig csak "Broadwater" néven ismert lapkában benne lesz a cég Fast Memory Access funkciója, és támogatni fogja a DDR2-800-as memóriákat.

A P965 Expresst tartalmazó alaplapok High Definition audiovezérlővel készülnek, és támogatják a Quiet System Technology funkciót, amely csökkenti a gép zajszintjét és minimalizálja a hőkibocsátást is. Arról csak nagyon keveset lehet tudni, hogy milyen videovezérlőt fogunk találni rajtuk, de egyes információk szerint a GMA, azaz Graphics Media Accelerator X3000 nevet kapja majd.

P965 és G965 Express lapkákkal szerelt alaplapokat szinte az összes gyártótól láthatunk majd. Jelenlegi információink szerint ezek az alaplapok nem fogják támogatni az ATI CrossFire technológiáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.