Hirdetés

Játékos billentyűzet a Cooler Mastertől



|

A Cooler Master most a minimáldizájn jegyében készítette el a klaviatúráját.

Hirdetés

A gyártó bemutatta legújabb perifériáját, melyet a játékosoknak szán, és a CM Storm Quickfire Rapid elnevezést viseli. A mechanikus billentyűzet gumi borítású felszínt kapott, mechanikus működésű Cherry MX kapcsolókkal a lag minimalizálásának érdekében.

A feliratok lézeres eljárással kerültek a gombokra, melyekből a csomag még kiegészítő darabokat is tartalmaz, sőt, a cseréjüket segítő szerszám is lapul a dobozban. A Quickfire Rapid 1 ms-os válaszidőt kínál, illetve a játékosok nagy örömére Anti Ghosting funkcióval is bír, így nem kell feláldoznunk például a gyorsítás lehetőségét annak érdekében, hogy egyszerre tudjunk kéziféket húzni és kanyarodni.

Mindezek mellett dedikált gombok vannak a multimédia funkciókhoz, de ami még fontosabb, hogy inaktiválni tudjuk a Windows billentyűt, mely nem egyszer okozta már játékok összeomlását, véletlen megnyomása következtében. Az USB kapcsolattal csatlakoztatható billentyűzet alján akár előre, de oldalra is futtathatjuk a vezetéket, ízléstől és helytől függően. A Quickfire Rapid a jövő hónaptól lesz kapható, fekete, barna és kék változatban, 79.99 dolláros áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.