Hirdetés

Játékosoknak szól a Gigabyte Z170X-Gaming 6



|

Újabb prémium, LGA1151-es alaplappal bővült a Gigabyte kínálata.

Hirdetés

Újabb modellel bővült a Gigabyte kínálata, méghozzá a prémium, LGA1151-es alaplapok kategóriájában. A Z170X-Gaming 6 a G1.Gaming sorozatot erősíti, és azoknak szól, akik prémium gamer PC-t akarnak építeni, erős processzorral és túlhajtott memóriákkal. 

Hirdetés

Az ATX-es alaplap egy 24-tűs ATX és egy 8-tűs EPS csatlakozóból szedi az energiát, a VRM részen pedig nagy hűtőbordákkal rendelkezik. 

Van három PCI-Express 3.0 x16 slot, illetve még négy PCIe gen 3.0 x1 férőhely. Akad egy pár 32 Gbps-os M.2 slot, továbbá van három 16 Gbps-os SATA-Express is. 

USB-ből két USB 3.1 (egy C és egy A), nyolc USB 3.0 és egy-egy USB 2.0/1.1 port akad az alaplapon, ami két gigabites Ethernet-kapcsolattal is boldogul, Intel és Killer E2201-es kontrollerek segítségével. 

A 8-csatornás AMP-UP audio mellett HDMI- és DisplayPort-kimenetek jellemzik. 

Sajnos az alaplap ára nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.