Hirdetés

Kiderültek a Sandy Bridge-E CPU-k árai



|

Három Sandy Bridge-E családba tartozó processzor ára is kiszivárgott.

Hirdetés

Az Intel Sandy Bridge-E processzorainak megjelenése közeledik, azt azonban nem tudni, hogy valamikor késő ősszel, vagy kora télen kerülnek piacra az újdonságok. Természetesen az áraik közzététele nem volt az Intel elsőszámú célja, azonban három modellé végül kiszivárgott.

 

A felsőkategóriás CPU-k négy- és hatmagos modellek, amelyek az X79-es lapkakészlettel párosulnak. Ez azt is jelenti, hogy az LGA1366-os foglalatot az LGA2011 váltja. A kiszivárgott árak közül, fölfelé haladva, a legkisebb teljesítményű CPU a Core i7-3820. A négymagos processzor 10 MB L3 cache-sel rendelkezik, alap és turbó órajele 3,6 és 3,9 GHz. Ára 294 dollár.

 

A Core i7-3930K már hatmagos, 12 MB L3 cache-sel, 3,2 és 3,8 GHz-es órajelekkel, és 583 dolláros árcédulával. A háromból a legerősebb a Core i7-3960X, amely szintén hatmagos, az L3 cache mérete 15 megabájt. Az alap és a turbó órajelek 3,3 és 3,9 GHz. A modell ára 999 dollár. Mindhárom CPU fogyasztása 130 watt, megjelenési idejük pedig az idei év utolsó negyedéve.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.