Hirdetés

Kompakt gamer laptop MSI-módra



|

Csupán 1,2 kilogrammot nyom a 14 colos kijelzőjű modell.

Hirdetés

A Computexen számos játékosoknak tervezett noteszgéppel előrukkolt MSI bejelentette, hogy az Egyesült Államokban megindult a GE40 2OC Dragon Eyes gamer laptopjának terjesztése. Sajnos az európai forgalomba hozatalról egyelőre nem esett szó, ám valószínűleg hamarosan a Vén Kontinensre is megérkeznek az eszközök, nyilván forgalmi adóval megtoldott áron.


Kis mérete és 1,2 kilogrammos súlya ellenére az MSI noteszgépe kifejezetten erős, hiszen a motorházteteje alatt Intel Core i7-4702MQ (négymagos, Hyper-Threading, 2,9 – 3,2 GHz) processzor dolgozik, ráadásul a 2 GB GDDR5-ös NVIDIA GeForce GTX 760M grafikus vezérlője sem budget kategória.


Az USA-ban forgalomba hozott két modell közti egyetlen különbséget az adja, hogy az olcsóbbikba 750 GB-os merevlemez és DVD-író került, míg a drágábbikban az optikai meghajtó helyén egy 128 GB-os SSD található.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.