Hirdetés

Laposabb lett a Zotac hátizsák-PC-je



|

Több új termékkel ünnepelte a 10. évfordulóját a Zotac - itt az új VR Go is.

Hirdetés

A Zotac több 10. évfordulós terméket is bemutatott Hong Kongban, ahol egy gamereknek szóló versenyt is rendezett. Az újdonságok között van például az új hátizsák-PC. 

Hirdetés

A hátizsák-PC-t az idén már megmutatta a Zotac. A virtuális valósághoz tervezett gépből most a felújított kiadás, a VR Go érkezett meg. 

Ebben egy NVIDIA GeForce GTX 1070-es grafikus kártya dolgozik, dupla akkumulátorral, amelyek cserélhetőek is. 

A PC kevesebb mint 4,5 kilogrammot nyom, ugyanakkor két darab 9000 mAh-s energiaforrása van. Amikor az egyik lemerül, a gép újraindítása nélkül lehet cserélni. 

A VR Go egy Intel Core i5-6400T processzorral és 8 GB RAM-mal rendelkezik, van benne továbbá egy 120 GB-os M.2 SSD, illetve egy 1 TB-os, 2,5 hüvelykes merevlemez. Akad rajta hat USB 3.0 port, három HDMI 2.0 és két DisplayPort 1.3 port. A 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.0 és a gigabites Ethernet sem hiányoznak. 

A Zotac az elsők között mutatott be az Oculus Rifthez és az HTC Vive-hoz alkalmazható viselhető PC-t, de azóta az MSI, a Dell és a HP is csinált ilyet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.