Hirdetés

Nehézsúlyú noteszbajnok



|

Az ütésálló laptop akár 140 Celsius-fokban is képes működni.

Hirdetés


Az Augmentix egy, a Dell Latitude széria felépítésére alapuló noteszgépet mutatott be, azonban ez a laptop igazi nehézsúlyú bajnok. Amellett, hogy ütésálló, akár a 140 Celsius-fokos meleget is elviseli.

xtg630.jpg

A 14,1 inches készülék Core 2 Duo processzort kapott, maximum 4 GB RAM-mal szerelik, 80 gigabájtos merevlemeze kiszedhető. A gép kapott még egy 32 gigabájtos SSD tárolót, és egy Intel GMA X3100 grafikus chipkészletet is.

 

Wi-Fi, Bluetooth, HSDPA, EVDO - az XTG630-nak semmi nem akadály. A katonai sztenderdnek is megfelelő noteszgép kibír egy 3 méteres zuhanást, és képes üzemelni esőben, fagyban, de akár 140 Celius-fokos forróságban is (utóbbira talán még a katonai terepen sem lesz szükség).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.