Hirdetés

Nem csökken a Radeon HD 7970 ára



|

Bár a GeForce GTX 680 jobb és olcsóbb, az AMD egyelőre nem enged az áraiból.

Hirdetés

Az NVIDIA GeForce GTX 680 érkezését az AMD rajongói is várták, ugyanis nem titkoltan sokan azt remélték, hogy a rivális érkezésével az AMD csökkenti az újabb kártyáinak az árait. A legfrissebb hírek szerint sajnos erre a közeljövőben nem lehet számítani.

 

Noha a GeForce GTX 680 jobb teljesítménnyel és alacsonyabb árcédulával is bír a Radeon HD 7970-nél, a vezérlő átlagára nem változik, várhatóan a következőgenerációs kártyák megérkezéséig. Az AMD vélhetően azért nem csökkenti a HD 7970 árát, mert ezt a többi HD 7000-es kártya árcsökkenése kellene, hogy kövesse. Bár a HD 7950, 7870 és 7850 sem számítanak olcsónak, a maguk kategóriájában kiváló teljesítményt kínálnak.

 

Természetesen mindez a vásárlókat nem készteti mosolyra. A GeForce GTX 680 ára 499 dollár (Európában 420 euró), míg a Radeon HD 7970 549 dollárba kerül jelenleg (Európában 500 euróba).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.