Hirdetés

Nem lesz Netflix készülék



|

A Netflix nem tervez saját készüléket a piacra dobni.

Hirdetés

Pár hete már felütötte a fejét a pletyka, hogy az Amazon Fire TV után a Netfilx is saját, dedikált "stream-gépet" szeretne a piacra dobni. Ezeket az értesüléseket cáfolta meg most a vállalat vezérigazgatója, Reed Hastings. Nyilatkozatából kiderül, hogy az ő nézőpontjuk szerint jelenleg több, mint 1000 különböző készülékük van - ennyi típuson lehet fogni a Netflixet - vagyis teljesen felesleges lenne komoly összegeket ölni egy dedikált eszköz fejlesztésére.

Hirdetés

A világhírű, amerikai nemlineáris műsorterjesztő vállalat, a Netflix jelenleg azon dolgozik, hogy az öreg kontinensen is megvesse a lábát - de ezt úgy kívánja elérni, hogy a minőségi tartalmakat (például a House of Cards című díjnyertes, saját gyártású sorozatot) villámgyorsan, és nagyszerű minőségben juttatja el az európai háztartásokba, nem pedig úgy, hogy az előfizetés mellé készüléket is a vásárlókra erőltet, nyilatkozta Hastings.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.