Hirdetés

Nincs többé NVIDIA a Club 3D-től



|

A Club 3D nem gyárt több NVIDIA videokártyát, kizárólag AMD-t.

Hirdetés

Az NVIDIA és az AMD mindig is (az ATI felvásárlása óta) óriási riválisok voltak a videokártyák piacán. Ennek keretében persze nem csak azt látjuk, hogy próbálják a másikat legyőzni jobbnál jobb termékekkel, hanem azt is, hogy a partnercégeik jönnek-mennek, mindkettő mellett pedig nem mindenki tart ki. Annyi jó hír persze van a témában, hogy ők legalább nem követik olyan mértékben az újfajta jogi versenyt, mint az Apple és a Samsung. 

A Club 3D most úgy döntött, hogy megtöri az NVIDIA-val kötött szövetségét: a holland gyártó ezentúl nem készít olyan vezérlőket, amelyek az NVIDIA-tól származnak. Ezzel az AMD-hez való elkötelezettségét szeretné jelezi a Club 3D, amely úgy gondolja, sokkal jobban ki tudja szolgálni az ügyfeleit, ha kizárólag az AMD megoldásait veszi át a jövőben. 

Nem volt ugyanakkor túl nagy meglepetés a Club 3D döntése, ugyanis egy ideje már megfigyelhető volt, hogy míg rengeteg AMD videokártyát mutatnak be, addig valamiért az NVIDIA modelljeiből nem mutatnak fel túl sokat. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.