Hirdetés

Olcsó Philips fejhallgató szenvedélyes játékosoknak



|

Az USB csatlakozás mellett családtag-bekiabálás kompenzáció. Mi is kell legyen egy gamer fejhallgatóban?

Hirdetés

Idén a Philips a keményvonalas és kényelemszerető gamer társadalmat ingerli az agresszív piros-fekete színpárosítással, a 40 mm-es átmérőjű mélyhangkeltő membránnal, a fület teljesen körülölelő, külső zajokat csillapító simulékony fülpárnákkal. Persze azért chat-hez is lehet használni.

 

 

 

Gamerek szerint erőteljes és hű hangzás, a kényelmes, környezetet elszigetelő fülpárna, az egyszerű, maceramentes csatlakoztathatóság és egy igen jó mikrofon kell ahhoz, hogy semmi ne ragadja ki a játékost a virtuális csata(hang)térből. A Philips SHG7980 fejhallgató tervezői pont ezekre gyúrtak rá, a 40 milliméteres hangsugárzókról már könnyen hihető, hogy jól szólnak a mély tartományban is. A vastag fülpárna elég erős passzív szigetelő hatást fejthet ki, persze az aktív még jobb lenne, de így sem valószínű, hogy a csata hevében apró háttérzörejek képesek lennének elvonni a figyelmünket. A mikrofon és a fejhallgató egyetlen USB csatlakozással veszi át az alapértelmezett hangeszköz szerepét, így állítgatni már semmit nem kell a keverőpulton. A réz kábelben rejtették el a hangerővezérlő csúszkát és a mikrofon némító gombját. A leszerelhető és flexibilisen állítható mikrofon aktív háttérzaj szűréssel dicsekedhet, ezért a „kisfiam, gyere már vacsorázni” szlogent nem osztjuk meg automatikusan az utóbb minket körberöhögő klánnal.

 

A célszerű extrákkal ellátott füles már itthon is elérhető, tizenpárezer forintos áron, reményeink szerint hamarosan teszt rovatunkban is írhatunk róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.