Hirdetés

Passzív FSP tápegység 80Plus Gold minősítéssel



|

Az FSP újdonsága 500 wattos teljesítménnyel bír, és kizárólag passzív hűtéssel dolgozik.

Hirdetés

Az idei CeBIT kiállításon az FSP Group több tápegységet is magával vitt. Az egyik legérdekesebb az AU-500FL kódnévre keresztelt modell, amelynek legnagyobb különlegessége, hogy teljes mértékben passzív hűtéssel dolgozik, így értelemszerűen nincsen benne ventilátor.

 

Az aktív hűtést nélkülöző tápegység az Aurum széria legújabb tagja, a PSU teljesítménye pedig 500 watt. A táp meglehetősen jó hatásfokkal dolgozik, ugyanis 80Plus Gold minősítést érdemelt ki a tesztek során. A tápegységre számos szellőzőlyuk került, a nagyobb légáramlás biztosítása érdekében.

 

A moduláris kialakítással rendelkező AU-500FL támogatja az ATX 12V v2.3 és az EPS 12V v2.92 szabványokat. Az egy 12 voltos ággal rendelkező PSU-val a felhasználóknak lehetősége nyílik kifejezetten csendes, esetleg hangtalan rendszer összeállítására is. Sajnos az AU-500FL ára nem derült ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.