Hirdetés

Pure Platinum A75 alaplap a Sapphire gyárából



|

A gyártó első alaplapja, amely az AMD Llano APU-it támogatja.

Hirdetés

A Sapphire Technology által gyártott Pure Platinum A75 a vállalat első olyan alaplapja, amely támogatja az AMD A szériás APU-it, másnéven a Llano APU-kat. Az ATX-es alaplap fekete nyomtatott áramköri lapot kapott, és egy darab FM1-es foglalatot kínál.

 

A négy DDR3-as memóriaslottal ellátott alaplap 32 GB memóriát támogat, és öt 6 gigabit per másodperces SATA porral rendelkezik. Rendelkezésre áll még egy PCI-Express x16 slot, gigabites Ethernet, Bluetooth, eSATA és négy USB 3.0-ás csatlakozó is. A 7.1 csatornás audioval ellátott alaplap DVI, HDMI és DisplayPort kimenetekkel bír.

 

A Pure Platinum A75 dual BIOS-szal érkezik. A Sapphire jelenleg gyártás alatt lévő alaplapja már előrendelhető, ára 117,19 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.