Hirdetés

Radeon HD középkategória AGP-n



|

Piacon az első AGP-s Radeon HD2400 grafikus kártya.

Hirdetés

Természetesen ez nem a gyártók kizárólagos döntése volt, mivel az AMD úgy tervezte a HD2400 és HD2600 kártyákat, hogy azok kompatibilisek legyenek a régebbi foglalattal is, ezzel kielégítve az AGP-s alaplappal rendelkező felhasználók igényeit.

 

2400_1_1_k.jpg

Fotó: Akiba PC

 

 

A japán Akiba PC oldalán már kapható az első AGP foglalatba illeszhető 256 megabájtos GDDR2 memóriával ellátott Radeon HD2400 Pro, mely a GeCubetól származik. A GeCube GC-RX24PGA2-D3 típusjelzéssel ellátott kártya ára 95 dollár.

 

2400_3_k.jpg

Fotó: Akiba PC

 

 

Ez az első grafikus kártya, mely AGP foglalaton keresztül nyújt DirectX 10 támogatást, de a GeCubeon kívül még a Sapphire és PowerColor is hamarosan jelentkezik AGP foglalatba illeszhető Radeon HD kártyákkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.