Hirdetés

Sapphire EDGE-HD2 Mini PC



|

Korábbi sikereire építve a Sapphire friss és ropogós Mini PC-t kínál.

Hirdetés

A grafikuskártyák és alaplapok egyik legismertebb gyártója az Edge-HD2-t is ugyanolyan ízléses, vékony házzal látta el, mint elődjét, de hardveresen sokkal erősebb, és előre telepített operációs rendszerrel kelleti magát. Méreteit tekintve nem nagyobb, mint egy áltagos Wi-Fi router, vagy kábelmodem, így az asztalon is könnyedén elfér a monitor mellett, vagy akár alatt. Az előre telepített Windows 7 Ultimate Edition állítólag a vásárlói kívánságlista egyik darabja volt, így megfelel otthoni, üzleti, vagy oktatási célokra történő felhasználásra is.

 

 


 

A burkolat alatt második generációs, kétmagos Intel Atom D525 1.8 GHz (1 MB Cache) lapul, 2 GB DDR3-800 MHz RAM és egy nVidia ION2 512 MB VRAM társaságában. Adatainkat 320 GB kapacitású SATA HDD-n tárolhatjuk, az internetre pedig 10/100/1000 Mbps LAN-on keresztül, vagy IEEE 802.11 b/g/n Wi-Fi-vel csatlakozhatunk. Kimenetként VGA, HDMI, RJ45, illetve a szokásos fülhallgató kimenet és mikrofon bemenettel találkozunk, illetve négy darab USB 2.0 os helyet kapott. Méreteit tekintve a 19,3x14,8x2,2 cm-es mini PC súlya 530 gramm. Energiafelhasználása terhelés alatt is mindössze 30 Watt, ami messze kevesebb, mint az asztali PC-ké, de még a notebookok nagy részét is lekörözi.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.