Hirdetés

Személyi tévés fülhallgatók a Sennheisertől



|

Egyszemélyes tévézéshez kínál minőséget az új Sennheiser SET 830-TV és SET 830 S

Hirdetés

Nem ez az első vezeték nélküli minőségi fülhallgató a Sennheiser  műhelyéből, a tavaly bemutatott MX W1 speciális Kleer rádiós kapcsolaton keresztül kínált a kategóriában megszokottnál tisztább hangzást. 

 

Az audio specialista Sennheiser most bemutatott új fejhallgató rendszerei közvetlenül a tévéhez, hi-fi rendszerhez vagy rádióhoz csatlakoztathatók.  Telepítéskor nem kell vezetékekkel bajlódni, mivel a jelek továbbítása infravörös fénnyel történik, legfeljebb 12 méter távolságra. A gyártó ismertetője szerint a nappaliban ülve a megszokott hangminőséget élvezhetjük úgy az új készülékek segítségével, hogy közben nem zavarjuk vele családunkat, lakótársainkat. Mindkét modell ergonomikusan tervezett szabályzó és kijelző elemekkel rendelkezik a természetesebb használat érdekében és a felhasználó hallásának megfelelő, egyedileg szabályozható sztereó hangzást nyújtanak.


A SET 830-TV rendszer sztetoszkóp-szerű kialakítást kapott. A hangerő és
balansz-szabályzón túl választható hallásbeállításokkal is rendelkezik, a beszédérthetőség precízen a
felhasználó egyéni hallóképességéhez igazítható. Ez a magas-frekvenciás tartomány tetszőleges szabályzásával történhet: a magas hangok kiemelésével a párbeszédek sokkal jobban érthetővé tehetők.

 

 

sennheiser set 830-tv

 

 Sennheiser 830-TV

 

Bekapcsolható tömörítési funkció egyenlíti ki a halk és hangos hangok közötti kellemetlen hangerő különbségeket.  A jeladót egyszerűen csak csatlakoztatni kell az audio forráshoz, és a jelet infravörös fény továbbítja a fülhallgatóhoz. Újratöltéshez csak vissza kell helyezni a vevőegységet a jeladó állomásra, bármilyen irányban. A beépített lítium-polimer akku maximum tizenkét órára garantálja a zavartalan és megszakításmentes műsorhallgatást. Az egyes műveletek vizuális visszajelzése biztosítja, hogy a szett működése tisztán követhető legyen.



set 830 tv hasznalatban

 

 

A SET 830 S változat egy hallókészülékhez csatlakoztatható, sztereó, TV-műsor hallgató rendszer. Az infravörös rendszer előnyei megegyeznek a sztetoszkópot mintázó változatnál felvázolt előnyökkel. A legfőbb különbség, hogy a hang a vevőegységből vezeték nélkül kerül továbbításra a hallókészülékhez, a beépített indukciós hurok használatával. Alternatív lehetőségként indukciós csatoló és fejhallgató csatlakoztatható a könnyű vevőegységhez.

 

 

sennheiser set 830S

 

Sennheiser 830 S



A SET 830-TV és 830 S rendszer mostantól itthon is kapható már az Audio Partner kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.