Hirdetés

Tetszetős PC-ház a Zalmantól



|

Igényes kialakítású házzal jelentkezik a Zalman: érkezik a teljesen fekete Z9.

Hirdetés

A dél-koreai Zalman egy igen tetszetős, szemrevaló PC-házat mutatott be, amelyet Z9 névre keresztelt. A midi torony valójában kétféle verzióban is elérhető lesz. Az acélból készült házak teteje lyukasztott panelekből áll, a Z9 kívül-belül teljesen fekete.

 

A ház 207 x 464 x 504 milliméteres, és három 5,25 hüvelykes meghajtó befogadására képes. Az előlapi panelre négy USB 2.0-ás port és két audio csatlakozó került. Belül 2,5 hüvelykes HDD vagy SSD elhelyezésére is van lehetőség. A hűtésről két 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, elöl és hátul. Szemből a Z9 kék LED-ekkel világít.

 

A Z9 ára 64 dollár, míg a Z9 Plus annyiban különbözik tőle, hogy egy kétcsatornás ventilátorvezérlőt is beleépítettek, illetve hőmérsékletszenzorokkal és akril oldallappal rendelkezik. A Z9 Plus ára 75 dollár. Mindkét új Zalman ház a jövő hónaptól lesz elérhető.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.