Hirdetés

Trendi gamerházzal frissít a Cooler Master



|

Már decemberben elérhető lesz a Cooler Master felturbózott MasterCase Maker 5T háza.

Hirdetés

A Cooler Master bemutatta a legújabb olyan számítógépházát, amelyet kifejezetten játékosoknak szán. A gyártó zászlóshajójának számító MasterCase Make 5 frissült, és így megérkezett a MasterCase Maker 5T

Hirdetés

A trendeknek megfelelően színesítették a házat (illik majd a modern alaplapokhoz), ezúttal pirossal, metálszerű kivitelben. Az oldalsó üvegpanelek átlátszóak, így bármi is világít a házban, az mindkét oldalon látszik. A kinézetet piros LED-ek és egy gyárilag mellékelt, mágneses LED-csík dobja fel. Ez utóbbi bárhol elhelyezhető. 

A ventilátorok és a világítás beállításait közvetlenül az I/O-panelről lehet kezelni. Maximum 6 légkavaró és négy LED-csík támogatott. 

A hordozhatóság és a partik jegyében egy hordozófület is kapott a ház, amelyet gumival borítottak. 28,5 kilogrammot bír el. 

Némi figyelmesség a gyártótól, hogy a videokártyához extra tartót is mellékelt - ez csökkenti az alaplapra nehezedő terhelést. 

A ház a FreeForm Modular Systemre építkezik, vagyis később bővíthető és igény szerint alakítható. A MasterCase Maker 5T Európában már decemberben kapható, 249 eurós ajánlott vételáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.