Hirdetés

TV-gyártó menni PC: stílusos Vizio gépek



|

A síkképernyős tévéiről ismerté vált Vizio bemutatta első személyi számítógép családját.

Hirdetés

A 2012-es CES-en a Vizio meglepő kijelentésre szánta el magát. A TV gyártó ugyanis a jelek szerint rendelkezik három képernyős stratégiával, így a televíziók után táblagépek és személyi számítógépek gyártásába is belekezdett. Az első androidos tabletek már az év elején bemutatkoztak, amelyet követően megérkezett az első háromtagú PC generációjuk is: egy noteszgép, egy ultrabook, és egy all-in-one PC személyében.

 



Utóbbi 24 és 27 hüvelykes képernyővel lesz kapható és maga a kialakítás olyan, mintha az Apple kezei közül kerül volna ki: stílusos és letisztult. Több konfigurációval lesznek kaphatók az all-in-one PC-k, a legerősebb kiszerelésben Intel Core i7 processzor, 8 GB belső memória, 1 TB merevlemez és 32 GB-os SSD kaphat helyet, míg a megfelelő játékélményről az NVIDIA GeForce GT 640M gondoskodhat.

A minden az egyben gép ezen felül rendelkezni fog egy 1,3 MP integrált webkamerával, saját billentyűzettel, touchpaddal és távirányítóval. A csatlakozók tekintetében pedig négy darab USB 3.0, két HDMI, egy Ethernet port, valamint egy SD kártyolvasó fog szerepet kapni. A Vizio első all-in-one PC-jének induló ára körülbelül 1100 dollár lesz, azaz 260 ezer forintért elviekben már beszerezhető lesz.

 



A gyártó ezen felül bemutatta 15,6 hüvelyk képátlós noteszgépeit is, amelyek Intel i3, i5 és i7 processzorral is rendelhetőek, ezen felül az NVIDIA GeForce GT 640M LE videokártya fix. A beépített 1,3 MP-es webkamera ezen eszköznél is adott, mint ahogy a maximálisan kérhető 8 GB RAM, és 1 TB merevlemez. A noteszgépek 899 dollárért érhetőek el.

 



A termékpalettát a Vizio ultrabookja zárja, amely 14 és 15,6 hüvelykes változatban is elérhető lesz. Intel Core i7 processzorokkal is kérhetőek e modellek, de RAM-nál 4GB a maximum. Ezen túl a 128 GB-os SSD fix. Az ultrabookok szintén 899 dollárért érhetőek el Amerikában. Remélhetőleg azonban idővel hazákban is megvásárolhatóak lesznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.