Hirdetés

Új játéknotesz az MSI-tól



|

A gyártó még a CES-en tett említést a laptopról, amely most hivatalosan is bemutatkozott.

Hirdetés

 

Az MSI az idei CES-en rengeteg készülékéről ejtett szót, a listán volt a játékosoknak szánt GT627-es laptop is. A gyártó most hivatalosan is bemutatta a notebookot, amely 15,4 hüvelykes, és 1680 x 1050-es felbontásra képes kijelzővel rendelkezik.

 

Az Intel Core 2 Duo processzora mellé maximum 4 GB DDR2-es memória kérhető. A grafikus megjelenítésért egy NVIDIA GeForce 9800M GS (1 GB) videókártya felel, míg tárhelyként egy 320 GB-os HDD szolgál. A 802.11b/g/n Wi-Fi mellé került még a gépbe kártyaolvasó, HDMI-és VGA-kimenet, Ethernet, egy két megapixeles kamera, valamint egy ExpressCard-foglalat.

 

A gép hatcellás akkmulátorral lett felszerelve, de opcionálisan kérhető a kilenccellás is, ahogyan a Blu-ray-meghajtó is. A 2,6 kilogramm súlyú játéklaptop végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

 

gt627_msi.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.