Hirdetés

Világverő fényképező a Fujifilmtől



|

Új tükörreflexes géppel bővül a Fujifilm kínálata

Hirdetés

A Nikon váz előnye, hogy a fényképezőgép a Nikon F-mount szerkezetet örökölte, így minden további nélkül kompatibilis a Nikkor AF-D/G és AF-S objektívekkel.



Az S5 Pro lelke a továbbfejlesztett SuperCCD SR Pro kétszer 6,17 megapixeles érzékelője (6,17 millió S-pixel és 6,17 millió R-pixel) -- mely beépített szűrőjének köszönhetően hatásosan csillapítja a zajt és a moirét --, valamint a megnövelt dinamikatartományú RP (Real Photo) Pro képfeldolgozó processzor. Ez utóbbi maximum ISO 3200 érzékenységgel is képes dolgozni, segítve ezzel a gyenge fényviszonyok mellett dolgozó fényképész dolgát.



Jó hír, hogy az S5 Pro 5 helyett 11 pontos AF (auto fókusz) érzékelőt kapott. Kijelzője 2,5 hüvelyk átmérőjű, 100%-os lefedettséggel büszkélkedhet, ugyanis az S5 Pro képes élőképet mutatni, melyre a digitális tükörreflexes gépek többsége nem képes.

Ezekután nem meglepő, hogy az S5 Pro -- profi gép lévén -- Compact Flash Type I/II és MicroDrive memóriakártyákat fogad.

A Fujifilm gépe a jövő év elejétől kapható, ára egyelőre nem ismert.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.