Hirdetés

Csendesen dolgoznak a Siemens Q8 Series porszívói



|

66 dBA alatt marad a Siemens legújabb porszívóinak, a Q8 Series tagjainak a zajszintje.

Hirdetés

A Siemens legújabb porszívói a Q8 Series-t erősítik, amely egy kifejezetten csendes porszívókat magába foglaló sorozat. A dinamikus formájú eszközök körben puha ütközőgyűrűt kaptak, a megfelelő szívóerőhöz pedig egy kellően erős motort. 

Hirdetés

A gyártó többféle szenzorral és külön kompresszortechnológiával igyekezett gondoskodni róla, hogy a szívóerő akkor se csökkenjen, ha a porzsák megtelik. A zajcsökkentésről a Siemens Active Sound Control System gondoskodik. Ennek keretében az optimalizált légáram és a vibrációmentes motor együtt érik el, hogy a porszívók zajszintje 66 dBA alatt maradjon. 

Az új modellek mosható Ultra HEPA filtert kaptak, és 12 méteres körzetben használhatóak. A hosszú, résekbe való fej mellé extra széles kárpitfej is van a dobozokban. Az újdonságok a szűrő cseréjére is figyelmeztetnek, illetve automatikusan tekerik fel a kábelt. Az áraik 190 és 270 euró között mozognak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.