Hirdetés

50 colos Pioneer plazmakijelző



|

A Pioneer bemutatta a legújabb, 50 colos plazmakijelzőjét.

Hirdetés

A Pioneer 1997 óta foglalkozik PDP (Plasma Display Panel) kijelzők gyártásával. Ezek a megjelenítő eszközök a piacon viszonylag nagy népszerűségre tettek szert. A PDP kijelzők a kiváló teljesítményüknek és minőségüknek köszönhetően más cégek által gyártott plazmakijelzőkkel is felvették a versenyt. Sajnos azonban a nagy méretű kijelzők ára kezdetek óta nagyon magas, és jelentősebb árcsökkenés nem is valószínű a közeljövőben. Ebből az is következik, hogy a PDP termékek elsősorban az üzleti felhasználók körében terjedtek el. Nagyon jól használhatók például konferenciák lebonyolításához, és nyilvános információmegjelenítő eszközökként is.



A Pioneer új, PDP-503CMX típusú kijelzőjének képátmérője 50 col. A megjelenítés maximálisan 1024 x 768 pixeles formátumban történhet, ami az XGA felbontásnak felel meg. Az új modell mind függőleges, mind vízszintes irányból maximálisan 160 fokos látószögben használható. A PDP-503CMX nagyon fontos tulajdonságai közé tartozik, hogy az eddigi típusokhoz képest a fényerő 60 százalékkal, míg a kontraszt 80 százalékkal javult. Ennek köszönhetően a kijelző akár szabadtéren, napsütésben is jól alkalmazható. A továbbfejlesztett színszűrő a tükröződések ellen is véd.



A Pioneer PDP-503CMX megfelel az Energy Star előírásainak. A fogyasztása 380 W, ami az úgynevezett Power Safe energiatakarékos üzemmódban 20 százalékkal csökkenthető. A Pioneer képviselője elmondta, hogy ezzel a PDP-503CMX a legkisebb fogyasztású modell a PDP készülékek között. Az új kijelző Plug and Play kompatibilis, és a Microsoft Windows operációs rendszerekkel kompatibilis.



A Pioneer tervei szerint PDP-503CMX plazmakijelzőből havonta 3000 darabot fog gyártani. Sajnos ez az új modell sem lesz olcsó, hiszen körülbelül 11 000 dollárba (3,3 millió forintba) fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.