Hirdetés

Áprilisban érkezik az HTC Magic



|

A HTC Magic áprilistól lesz kapható az angliai Vodafone-nál.

Hirdetés

A piros szolgáltató online boltjában már most a "hamarosan érkezik" felirat látható az Android rendszert futtató HTC Magic mellett. A készülék, amely a G1 egyik ráncfelvarrott változata, április 17-től lesz megvásárolható a brit Vodafone-nál. A Mobile World Congressen megismert tudástár nem változott, de nem árthat egy kis ismétlés. A Magic 528 MHz-es Qualcomm processzorral, 512 MB ROM-mal és 256 MB RAM-mal érkezik.

 

 

htc-magic-launchdate.jpg
 

 

 

A súlya 118,5 gramm az 1340 mAh-s akkumulátorral együtt, ez utóbbi 450 perc beszélgetést és 420 óra készenlétet biztosít. Az internetkapcsolatról HSDPA és Wi-Fi gondoskodik, a 3,2 megapixeles, autofókuszos kamerával készült fotókat pedig a belső memóriában vagy a microSD kártyán tárolhatjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.