Hirdetés

Az alkalmazottak magáncélra interneteznek



|

Hirdetés

com felmérése szerint az alkalmazottak munkaadójuk eszközeit, hálózatát, Internet-hozzáférését gyakorta magáncélra használják.A Vault.com megállapításai nem leptek meg senkit. A több mint 450 alkalmazottat és 670 munkaadót átfogó felmérés arra volt kíváncsi, hogy a megkérdezettek szerint a munkaadónak jogában áll-e figyelni az alkalmazottak webhasználatát, valamint, hogy miként hat az internet a munkavállalók teljesítményére. A megkérdezettek 72 százaléka munkaidőben sajtó információkat is szerez az internetről, sőt közel felük ott készíti elő a magánutazásait, 40 százalékuk pedig vásárolni is szokott. A vártnál csak kevesebben (37 százalék) tájékozódnak a hálón az álláspiaci helyzetről, új munkalehetőségekről, de elég sokan (13 százalék) töltenek le zenét, sőt akad pofátlan 11 százalék, aki nem átall játszani. S ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az alkalmazottak 4 százaléka nap mint nap legalább egyszer meglátogat egy pornóoldalt is. S ha hozzávesszük, hogy sokan még a titkos kérdezés mellett sem vallják be.!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.