Hirdetés

Dinamikus tartalomkiadás az Adobetól



|

Hirdetés

adobe.com/vdp), a kreatív szakemberek, marketing részlegek és nyomdai szolgáltatók információs forrását, amely a dinamikus tartalomkiadó (Variable Data Publishing, VDP) megoldások meghonosítását és megvalósítását teszi lehetővé.

A VDP a személyre szóló anyagok készítését automatizálja azáltal, hogy egy sablonoldal statikus tartalmát összefésüli egy digitális adatbázisból átemelt adatokkal. Az Adobe InDesign CS-hez hasonló szoftverekkel a kreatív szakemberek és marketingesek így egy-egy címzettnek megfelelően konkrét szöveggel, szín- és képanyaggal rendelkező egyedi dokumentumokat készíthetnek. A VDP újabb bevételi forrással szolgálhat a nyomdák számára, a marketingesek pedig jobban személyre szabott kampányokat rendezhetnek, amelyek magasabb válaszolási arányt érnek el, jobb beruházás megtérülést biztosítanak, és szorosabbra fűzik az ügyfélkapcsolatokat.

A VDP Resource Center olyan technológiákat és termékcsaládokat mutat be, illetve információs anyagokkal szolgál, amelyek a direkt marketing, az értékesítés előkészítés és a hűségkampányok gyors és egyszerű megszervezésében segítik a kreatív szakembereket és a nyomdai szolgáltatókat. A vásárlók a Resource Center honlapról közvetlenül ingyenesen kipróbálható szoftvereket tölthetnek le, illetve megvásárolhatják az Adobe független szoftverfejlesztő (ISV) partnereinek az Adobe Creative Suite-tal kompatibilis VDP beépülő modul megoldásait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.