Hirdetés

Egyedi témákkal újít a Gmail



|

Saját háttérképet adhatunk meg a népszerű levelezőn.

Hirdetés

A népszerű Gmailben található témákat vélhetően már sokan megunták. A Google most úgy döntött, lehetőséget ad, hogy mindenki a saját fotójával dekorálja ki a postaládáját. Az utóbbi pár napban már elkezdték bevezetni az új funkciót, amelynek keretében egyéni háttérképet állíthatunk be a levelezőn.

 

Az opció egyébként nem teljesen új, hiszen a Gmail megújulása előtt egy ideig már elérhető volt. A Google+-os fotóink mellett fel is tölthetünk képeket, de URL-t is megadhatunk, ezzel egyedivé varázsolva a postafiókunkat. Ezt követően csupán azt kell kiválasztanunk, hogy a felület világos vagy sötét legyen.

 

A felhasználók időközben azt is észrevehették, hogy a Gmail és a Google+ között szorosabb kapcsolat lett, hiszen a levelezőből már számos tevékenységet közvetlenül elvégezhetünk. Májusban az üzenetek automatikus fordítását tették lehetővé, áprilisban pedig a Gmail Meter kezdett el segédkezni a havi statisztikák gyártásában a levelezési szokásainkkal kapcsolatban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.