Hirdetés

Megnyitás helyett menteni szeretnék



|

Hirdetés

A szöveges állományokkal nincs bajom, de a DOC- vagy PDF-fájlok megnyitása sokáig tart. Hogyan szoktassam le böngészőmet erről a nyitogatási kedvéről?A szöveges állományokat azért nyitja meg alapból az Explorer, mert azt beépítve képes kezelni és menteni. Viszont a többi, utólag beépült állománytípust a telepített programok segítségével nyitja meg. Az Office és az Adobe Reader is helyez el ilyen modulokat a böngészőben. Ezek előnye, hogy nem kell előre lementeni az állományt, hanem közvetlenül, már betöltés közben is hozzáférhetünk annak tartalmához. Lassú kapcsolat esetén viszont már problémát jelenthet a beépülő elindítása is, a legjobb kigyomlálni böngészőnkből a felesleget.

Ehhez az X-Setupban az Appearance --> Files&Folders --> Files --> Internet Explorer hosted files pontot válasszuk. A jobb oldali listán láthatók azok a típusok, amelyeket böngészőnk automatikusan meg tud nyitni saját ablakán belül. Távolítsuk el a pipát azok elől, amelyeket inkább menteni szeretnénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.