Hirdetés

Nincsenek nácik az új Wolfenstein német kiadásában



|

A forgalmazás érdekében szokatlan módosítást kapott a helyi változat.

Hirdetés

A belső nézetes lövöldözős játékok műfaját ha nem is feltétlenül megteremtő, de 1992-ben azt örökre a gamerek tudatába emelő Wolfenstein játéksorozat legújabb darabja a napokban vált elérhető. A Machine Games által fejlesztett és a Zenimax birtokában lévő Bethesda által kiadott Wolfenstein: The New Orderben a széria hagyományainak megfelelően nácikat kell tucatszámra eliminálni, ebből sejthetően a sorozat eddigi összes tagjának pályáin vonatkozó önkényuralmi jelképek voltak láthatóak.

Hirdetés


Ezek használata Németországban kizárólag specifikus típusú alkotásokban (például filmekben, művészeti alkotásokban) megengedett, éppen ezért hivatalosan a Wolfenstein játékok eddig soha nem voltak kaphatóak az országban. Ez a New Orderrel most megváltozott, ugyanis a helyi forgalmazás érdekében a nácik komplett kicenzúrázása mellett döntött a kiadó.


Ennek keretében nem csak a törvényileg feltétlenül problémás grafikus elemek tűntek el a Wolfenstein: The New Order német változatából, de konkrétan említésre sem kerülnek benne a nácik: ebben a változatban a játékosoknak a „Rezsimmel” kell felvenniük a harcot.


(Forrás: BBC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.