Hirdetés

Norton Safe Web riasztás a PC World weboldaláról



|

Olvasóink visszajelzései alapján spyware komponenseket tartalmazó állomány volt megtalálható a PC World oldalán.

Hirdetés

Olvasóink tájékoztattak minket pár napja arról, hogy a Norton Safe Web szolgáltatásán fennakad a PC World weboldala, még pedig egy olyan alkalmazás miatt, ami 2009 márciusában került fel letöltési aloldalunkra. A spyware-elemeket tartalmazó állományt eltávolítottuk a letöltések közül, illetve a tárhelyünkről is száműztük a károsnak ítélt fájlt.

 

A PC World oldala és aloldalai tehát ismét 100 %-os biztonsággal böngészhetők, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk látogatóinkról. Természetesen az elvégzett módosítást a Norton felé is jeleztük, így várhatóan hamarosan megszűnik az óvatosságra intő riasztás is a Safe Web rendszerén belül.

 

További hasonló problémák vagy az oldalt érintő hibák felfedezése esetén természetesen továbbra is várjuk az észrevételeket a velemeny [kukac] idg [pont] hu e-mail címünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.