Hirdetés

Olympus és Panasonic együttműködés



|

Hirdetés

Ezeket a lépeseket teszik meg annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintre juttassák azokat a felhasználói előnyöket, amelyeket a Négyharmad Rendszer jelent.




A megállapodás célja, hogy egyesítve az Olympus kiemelkedő SLR technológiáját a Panasonic fejlett digitális AV eljárásaival jobban meg tudjanak felelni a világpiacon az SLR kamerák iránt mutatkozó gyorsan növekvő igényeknek, és megteremtsenek egy előre mutató tervezési koncepciót a következő generációs tükörreflexes fényképezőgépekhez.

A Négyharmad Rendszer előre mutató tervezési és fejlesztési szabványokat tartalmaz digitális tükörreflexes kamera rendszerekhez, és teljes mértékben kihasználhatóvá teszi a felhasználók számára a formátumban rejlő előnyöket. A Négyharmad Rendszer az objektív foglalat átmérőjének köszönhetően a képérzékelők széleskörű alkalmazhatóságát teszi lehetővé, ezzel biztosítja a gyártók számára, hogy különösen kompakt kivitelű objektíveket fejlesszenek, és hogy így ötvözzék a nagyfokú mobilitást és a kezelés könnyedségét a kiváló képminőséghez szükséges optikai karakterisztikával. A Négyharmad Rendszer egy nyitott szabvány, amely azzal az előnnyel jár a felhasználók számára, hogy kompatibilitást biztosít minden olyan gyártó által Négyharmad Rendszerben készült kameratest és objektív között, amelyek megfelelnek a szabványnak.

A Négyharmad Rendszert először 2002 szeptemberében tette közzé az Olympus Corporation és az Eastman Kodak Egyesült Államokbeli részlege. Támogatja továbbá Fuji Photo Film Co, Ltd., a Sanyo Electric Co., Ltd., a Panasonic, és a Sigma Corporation.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.