Hirdetés

Spam nem marad szárazon



|

Hirdetés

Ha megkérdezzük bármelyik ismerősünket, hogy mi az, ami az internettel kapcsolatban a legjobban idegesíti, a válasz szinte biztosan egy négybetűs szó lesz: a spam. Tavaly ijesztően megugrott a világhálón keringő kéretlen reklámlevelek mennyisége: egyes internetellátóknál ma már a teljes elektronikus levélforgalom 75-80 százalékát ilyen reklámszemét teszi ki. Szerencsére a szűrési technikák is sokat fejlődtek, és a levélszűrők egyre megbízhatóbban védenek a kéretlen levelek ellen.




Ezektől a szoftverektől persze nemcsak azt várjuk el, hogy megvédjenek bennünket a spamtől, hanem azt is, hogy a normális, tisztességes leveleknek ne állják útját. Ha van valami, amire a legkevésbé sem vágyik az ember, hát az, hogy egy ügyféltől érkező fontos üzleti levele a Viagrát reklámozó küldeménnyel együtt a Lomtárban landoljon.

A teljes cikk Biztonság - Spam nem marad szárazon címmel a 2005. januári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.