Hirdetés

Tízmillió eurós WiMax fejlesztés



|

10 millió euró értékű WiMax-hálózat épül Szlovákiában.

Hirdetés

Két év alatt a lakosság közel kétharmada számára elérhető lesz az új szolgáltatás.



Jelentős WiMax (Worldwide Interoperability for Microwawe Access) fejlesztésre készül az egyik szlovákiai 3,5 gigahertzes licenc tulajdonosa, a WiMax Telecom Slovakia. A vállalat hálózata kiépítésére 10 millió eurót fordít a fejlesztés első fázisában - jelentette be Juraj Koči'ko, a WiMax Telecom vezetője.


A tervek szerint a társaság 2006 közepére valamennyi szlovákiai megyeszékhelyen kiépít majd bázisállomást, lefedve ezzel a szlovák lakosság mintegy 20 százalékát. A további fejlesztéseknek köszönhetően a WiMax Telecom által kínált, gyors internet elérést lehetővé tevő vezeték nélküli kapcsolat 2007 végére a szlovák lakosság 60 százaléka számára lesz elérhető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.