Hirdetés

WLAN-ok ellenőrzés alatt



|

Hirdetés

A héten hozza forgalomba az AirMagnet cég Mobile 4.0 készletét, amely új biztonsági és monitoring funkciókat kap, így például diagnosztikai eszközöket vezetéknélküli VoIP-hez, riasztást DoS támadások esetére és egy „ártó” eszköz blokkoló funkciót. A rivális AirDefense az év végéig akarja kihozni az AirDefense Enterprise új, 4.0 verzióját, amely a korábbinál több WLAN protokollt és előrejelző képességet fog tartalmazni.

A cég a múlt hónapban hozott forgalomba egy Bluetooth megfigyelő eszközkészletet. Az AireSpace augusztusra tervezi forgalomba hozni Wireless Location Services készletét, amely magában foglalja az RF Fingerprinting helymeghatározó szoftvert, amely a cég szerint néhány méteren belül be tudja határolni az ártó eszközöket. Stephen Elliot, az IDC vezető elemzője szerint az új felügyeleti megoldások nagy választéka az mutatja, hogy kulturális változás zajlik az informatikában. „A vezetéknélküli felügyelet eddig utólagos megfontolás volt, mára viszont az előtérbe került”, vélekedett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.