Hirdetés

A hétvégére 20 milliós lesz a Google+



|

Július 4-től 10-ig 350 százalékot nőtt a teszt állapotú szociális háló.

Hirdetés

Július 4-től 10-ig 350 százalékot gyarapodott a Google+ felhasználók száma, azaz 1,7 millióból 7,3 lett. Ha így folytatódik, akkor a hétvégére eléri a 20 milliót.

 

Legalábbis ezzel számol Paul Allen (a FaceBook alkalmazásokat fejlesztő FamilyLink és nem a Microsoft embere, az Ancestry.com elindítója). A Google+ még csak két hetes, de nagyon ígéretesen gyarapszik és a tendencia alapján nagyon erőteljes, exponenciális növekedés előtt áll. Ez persze csak abban az esetben valósulhat meg, ha a Google nyitva hagyja a meghívók küldésének lehetőségét és nem zárja le, mint ahogy azt a múlt héten tette. Már indulásakor a jelenleg vezető Facebook felhasználói képezik a célcsoportot, legalábbis számos tipp látott napvilágot arról, hogy miként lehet hatékonyan átköltöztetni képeinket a Facebookról Google Plus-ra.

 

 

Paul Allen stílusosan Google+ jegyzetként tette közzé fejtegetését. A vezetéknevek gyakoriságának számlálására alapozza számításait, a népszámlálási névgyakorisági adatokat kivetítve egy viszonylag kis Google+ mintára. Ha igaza van, akkor jelenleg átlagosan naponta több, mint egy millió ember csatlakozik a Google+ hálózatához annak június 28-ai indulása óta. Ugyanennyi új felhasználót vonzott magához a Facebook 2009-ben, a szociális hálók növekedésének legmarkánsabb időszakában.

A Google egyelőre nem jelentette be hivatalosan, hogy a Facebookra igencsak hasonlító közösségi oldalán összesen hányan regisztráltak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.