Hirdetés

Havi 6 milliárd órát YouTube-ozunk



|

Az oldal 1 milliárd felhasználója másfélszer annyit videózik, mint tavaly.

Hirdetés

Robert Kyncl, a YouTube tartalmakért felelős vezetője néhány napja úgy igyekezett hirdetőket csábítani magukhoz, hogy elárulta, mennyit nézünk videót a megosztón. A havi egymilliárd egyedi felhasználót ünneplő YouTube-on az emberek több mint 6 milliárd órányi videót néznek meg, havonta.

Ez a Föld minden lakosára lebontva fejenként havi egy óra videót jelent, vagy összeadva 684 000 évet. Érdekesség, hogy a felhasználók eléggé belelendültek az online videókba, ugyanis egy éve még csak 4 milliárd órát töltöttek a YouTube előtt. Ez azt jelenti, hogy most másfélszer annyit ülnek ott.

A vicces macskák mellett nagyon népszerű többek között Psy Gangnam Style zenés klipje, illetve az újabb próbálkozása, a Gentleman is. Ez utóbbit szintén elég sokan nézték már meg, a Google szerint egyetlen nap alatt 38 millió letöltés érkezett erre a klipre. 

A 8 éves videomegosztó nagy utat tett meg az amatőr otthoni videók tárházából való átalakulásban, ma pedig már a hirdetőkkel karöltve rengeteg nagy kiadó által futtatott csatornát is kínál a YouTube. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.