Hirdetés

Minőségi Iron Man mod Xbox 360-hoz



|

Érdekes dolgok tudnak születni, ha valaki egyszerre rendelkezik rajongással és kézügyességgel.

Hirdetés

Mark Bongo le sem tagadhatná, hogy hatással voltak rá az Iron Man filmek, így hosszú órák munkájával elkészítette a saját Iron Mad modját Xbox 360 slimre. Az így létrejött alkotás egyedi festéssel, és az ismert Arc Reactorral is rendelkezik, de a modifikáció nem csak magát a gépet érintette, hanem a gamepadet is, illetve az egész kapott egy hozzá illő dobozt, Stark Industries felirattal. 

 

Iron Man figurája egyébként közel 50 évre nyúlik vissza, ugyanis 1963-ban tűnt fel először a Marvel képregényében, és a népek nagyon megkedvelték, így kaphatott saját szériát. Mint oly sok képregényhős, ő sem kerülte el sorsát, és filmek, illetve játékok is készültek a szereplésével, de ezek minőségéről megoszlanak a vélemények (főleg a játékokat illetően).

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.