Hirdetés

A Safari a legtöbbet használt mobilos böngésző



|

A mobilkészülékeinken Safariról böngészünk a legtöbbet, de még többet Facebookozunk.

Hirdetés

A Flurry statisztikái szerint az amerikai felhasználók átlagosan 2 óra 42 percet töltenek el az okostelefonjukkal egy nap. Ebből egészen pontosan 86 százalékban használnak harmadik féltől származó appokat. A legtöbbet játékokban ütik el az időt, méghozzá a teljes időkeret 32 százalékában. Nagyon kedvelt tevékenység még a közösségi és a hagyományos üzenetküldés, ami 28 százalékban jellemző. 

Hirdetés

Egy nap a fenti időkeretnek mindössze a 14 százalékában használtak a vizsgált alanyok böngészőt. Ezek között mindenesetre 50 százalékkal tarolt a Safari, a Google-nek pedig csak 35 százalék jutott. Ezek az eredmények ismét megerősítik azokat a korábbi felméréseket és teóriákat, amelyek szerint az iOS-esek sokkal többet interneteznek. 

A legnépszerűbb app nem túl nagy meglepetésre a Facebook lett, ami a napi okostelefonos időnk 17 százalékárt felelős. A második legtöbbet használt külsős app a YouTube lett, a maga 4 százalékával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.