Hirdetés

Érkezik az új Power Mac



|

Egy hónap múlva rántják le a leplet az új zászlóshajóról.

Hirdetés

Az immáron Intel Core lapkákra épülő rendszerek az új belső mellett új külsőt is kapnak. Az állítólag rendkívül mutatós burkolat körül akkora a titkolózás, hogy még egy komolyabb kémfotót sem sikerült róla az internetes közösség elé csempészni. A számítógéphez a teljes Core 2 Duo termékskálát megrendelhetjük majd; az egymagos megoldásoktól egész a duál duplamagos rendszerekig. Az Intel alapú MacBook Pro noteszgépek is új külsőt kapnak ezzel egyidőben, az első hivatalos fotókon ugyanis még a PowerBook G4 alumínium "ruhájában" voltak láthatók.

A megjelenés ideje nem véletlen, hiszen az Intel is ezidőtájt dobja piacra új központi egységeit. További érdekesség, hogy bizonyos pletykák szerint az Apple egy új, szintén Intel alapú szervercsalád bevezetését is tervezi Xserve néven -- természetesen Xeon processzorokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.