Hirdetés

iPod aranyból



|

Már 24 karátos arannyal bevont iPod is beszerezhető.

Hirdetés

 

A nagy-britanniai Amosu webáruházban megjelent egy új iPod, amely nem teljesen hétköznapi, és eddig az Apple felhasználói sem láthatták. Ez az iPod arannyal van bevonva, méghozzá 24 karátossal.

 

A 99,999%-ban tiszta arany azonban nem fedi az egész készüléket, az iPodnak csupán a hátlapját vonták be arannyal. Azok számára, akik már rendelkeznek a multimédiás lejátszóval, az áruház külön hátlapot is kínál, amely könnyedén kicserélhető a készüléken.

 

 

golden_ipod.jpg
 

 

A 30 gigabájtos változat 600, a 80 gigabájtos pedig 800 dollárba (108.000 és 145.000 forint) kerül. Arról egyelőre nincs információ, hogy az aranyozott iPod kapható lesz-e máshol is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.