Hirdetés

Már építik az új Apple-főhadiszállást



|

Jól halad az Apple-űrhajó, az új cupertinói kampusz építése.

Hirdetés

Tavaly októberben engedélyezte a cupertinói városi tanács az Apple-űrhajó, vagyis az almás cég második kampuszának a megépítését. Egy friss légifelvétel szerint a munkálatok remekül haladnak, és hamarosan a konkrét építkezés is megkezdődhet. A meglévő épületeket már teljes egészében lerombolták, és a parkolókat, járdákat is felszedték. 

Hirdetés

Ron Cervi, a KCBS riporterének fotójából minden jól kivehető. A bontások tavaly novemberben kezdődtek meg, most pedig hamarosan indulhat az építkezés. Ehhez már csak arra van szükség, hogy a lezárt területen a buldózerek és a nehézgépek eltakarítsák a 71,22 hektárnyi törmeléket. 

Az Apple jelenlegi főhadiszállásától nem messze épülő új központ 80 százaléka zöld terület lesz, több mint 4500 fával, ami az ígéretek szerint "visszahozza Kaliforniát Cupertinóba". A maradék helyre egy négy szintes, kör alakú épület kerül, ami 13 000 dolgozónak ad helyet, várhatóan 2016-ban. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.